Heb je een vraag?

Voor vragen of opmerkingen kun je op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur contact met ons opnemen.

Offerte of maatwerk

Heb je een bestelling met grote aantallen of speciale maten? Dan kun je ons een mailtje sturen voor een offerte op maat.

info@woonprint.nl

+31 (0)642265510

KVK 65081684
WoonPrint
PROPX
Oostergoweg 1-C006
9101 PL Dokkum

woonprinter

Levertijd

De standaard levertijd is gemiddeld 5 werkdagen. Als de levertijd anders is dan staat dit aangegeven bij het product.

Houd hierbij rekening met de aanlevertijd tot 15.00 uur. Dit is de deadline: lever je jouw bestand aan op werkdagen vóór 15.00 uur aan, dan telt ons systeem deze dag nog mee in de levertijd. Bestel je bijvoorbeeld op maandag vóór 15.00 uur, dan wordt jouw bestelling op donderdag verzonden en ontvang je het waarschijnlijk vrijdag.

Spoedlevering

De meeste print producten kunnen wij ook met spoed leveren. Tegen een toeslag is dan een levertijd van slechts 2 of zelfs 1 dag mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Retourneren

Wil je jouw bestelling retourneren? Dat kan tot 14 dagen na ontvangst, m.u.v. de producten met eigen ontwerp of eigen afbeelding. Omdat we deze producten op maat voor je gemaakt hebben. Je krijgt dan het volledige orderbedrag retour. De kosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening. Dit herroepingsrecht waar je dan gebruik van maakt, verplicht jou als consument om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@woonprint.nl. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terug als het product in goede orde retour ontvangen is.

Overig

Alle vermelde prijzen op onze website zijn in euro en inclusief btw, tenzij anders aangegeven.

Ondanks dat we ons best doen om alle informatie juist te verstrekken zijn fouten mogelijk. Ook afbeeldingen kunnen afwijken van het uiteindelijke resultaat. Hier kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend.